Detalhes da Função:Garantir a organização do trabalho e da equipa;Participar na criação dos menus, opções disponíveis e apresentação de tendências;Respeitar os standards definidos para o conceito do espaço;Cooperar no bom funcionamento do espaço Perfil e Requisitos: Experiência mínima de 3 anos como chefe de cozinha;Liderança de uma equipa mínima de 5 pessoas;Experiência em aberturas de espaços de F&B;Experiência em cozinhas temáticas diversas (saudável, Italiana, Portuguesa, etc.);Português e Inglês falado e escrito;Residente no Algarve Beneficios: Integração num resort de referência no Algarve, com mais de 60 anos de história;Subsídio de alimentação em cartão refeição;Seguro de saúde, extensível ao agregado familiar;Plataforma de formação online;Cantina própria;Cabaz de natal;Voucher pelo nascimento dos filhos;Sistema de remuneração variável;Descontos no resort;E muitos mais benefícios.Function Details: Ensure support organizing tasks and the team;Participate in the creation of menus, available options and presentation of trends;Respect the standards defined for the concept of the space;Cooperate in the proper functioning of the space; Profile and Requirements: Minimum experience of 3 years as a chef;Leadership of a minimum team of 5 people;Experience in opening F&B spaces;Experience in different themed cuisines (healthy, Italian, Portuguese, etc.);Portuguese and English, spoken and written;Resident in the Algarve Benefits: Integration into a reference resort in the Algarve, with more than 60 years of history;Food allowance on meal card;Health insurance, extendable to the household;Online training platform;Own canteen;Christmas hamper;Voucher for the birth of children;Variable remuneration system;Discounts at the resort;And many more benefits.